Canon 250D

Bu sayfada Canon 250D DSLR fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da Kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Canon EOS 250D Teknik özellikleri

Kameranın adıcanon D250 – SL3- Kiss i10
Çözünürlük24 mp
Sensör tipiCmos APS-C 1,6x crop
Max deklanşör hızı 1/4000
İSO hassasiyeti100-25600
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı5 fps
Ekran3” – 1,04K – dönebilir- dokunmatik
Vizörpentamiror optik
Netleme noktası sayısı9/1 çapraz tip
Ebatlar122*93*70 mm
Ağırlık449
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil1070 çkime kadar
Duyuru tarihi 12,04,2020
Segmentgiriş
Ekstracanon ef mount,

kontrast algılama,

faz algılama,

yüz algılama af,

mikrofom giirşi,

usb 2.0 , mini hdmi,

bluetooth,

180 derece dönebilen ekran, time lapse

Canon Eos  250D Kısa İncelemesi

Canon Eos 250D , 2020 yılında 1,6x çarpanlı APS-C format giriş seviye olarak görücüye çıkmış DSLR Fotoğraf makinesidir . Profesyonel ‘den çok amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 5 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K  çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda dönebilmektedir. Yaklaşık 12 cm eninde 9,5 cm boyunda ve 7 cm kalınlığında olup 449 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 100 ile 25600 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 1070 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir.