Olympus OM-D E-M1 m3

Bu sayfada Olympus OM-D E-M1 m3  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Olympus OM-D E-M1 mark3 Teknik Özellikleri

Kameranın adıOlympus OM-D E-M1 mark3
Çözünürlük20 megapiksel
Sensör tipi17,4×13 mm -2x çarpanlı-M43-Cmos
Max deklanşör hızı1/8000 sn
İSO hassasiyeti200-25600 (64 e inebilir)
Video4096 x 2160
Seri çekim hızı60 fps
Ekran3” – 1.037 K – Dönebilir – Dokunmatik
Vizörelektronik – 2,36 K
Netleme noktası sayısı121
Ebatlar134 x 91 x 69 mm
Ağırlık580 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil420 çekime kadar
Duyuru tarihi2020,02,11
Segmentileri
Ekstram43 mount,

sensörden görüntü sabitleme,

kontrast algılamalı af,

faz algılamalı af,

yüz algılamalı af,

elektronik perde ile 1/32000 sn hız,

usb3,1 , mini HDMI,

Bluetooth,

time lapse,

mikrofon girişi,

çevresel koruma sistemi,

piksel kaydırma il 50 mp çözürlükt fotoğraf,

1/250 max flaş hızı,

çift kart yuvası,

kulaklık girişi

Olympus OM-D E-M1 m3 Kısa İncelemesi

Olympus OM-D E-M1 mark3, 2020 yılında m43 format  ileri seviyesi olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir .  Amatör kullanıcılardan çok Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 20 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 60 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1037K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda dönebilmektedir. Yaklaşık 13,5 cm eninde 9 cm boyunda ve 7 cm kalınlığında olup yaklaşık 580 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 64 ile 25600 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 420 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 4096 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Mekanik olarak 1/8000 sn ve elektronik olarak 1/32 000 sn gibi hızlara ulaşabilmektedir.