Fujifilm GFX 50R

Bu sayfada Fujiiflm GFX 50R aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Fujifilm GFX 50R Teknik Özellikleri

Kameranın adıFujifilm GFX 50R
Çözünürlük51 mp
Sensör tipi44×33 mm -orta forma -Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn  — 1/16000 sn
İSO hassasiyeti100-12800 (102400 arttırılabilir)
Video1920 x 1080 video
Seri çekim hızı3 fps
Ekran3,2” – 2,36K- Dokunmatik-Dönebilir
Vizörelektronik – 3,69K
Netleme noktası sayısı117
Ebatlar161 x 97 x 66 mm
Ağırlık775 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil400 çekime kadar
Duyuru tarihi09,25,2018
SegmentPROF
EkstraFujifilm G mount,

hava şartlarına dayanıklı,

Mikrofon Girişi,

Kulaklık girişi,

Time Lapse,

Yüz Algılama AF,

Bluetooth,

2 kart girişi,

USB 3.1, mini Hdmi,

Kontrast algılamalı Af,

Elektronik perde ile 1/16000 sn

Fujifilm GFX50R Kısa İncelemesi

Fuji GFX 50 R , 2018 yılında  orta format olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 51 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 3 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3,2 inch ekranı  2,36K yüksek çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 16 cm eninde 10 cm boyunda ve 6,5 cm kalınlığında olup 775 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 100 ile 102400 arasında değer alabilen iso performansıdır. Maalesef üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 400 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 1920 x 1080 çözünürlükte video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Ayrıca 3,69 K yüksek çözünürlükte harika elektronik bir vizöre de sahiptir. Orta format olmasından dolayı profesyonel fotoğrafçılar tarafından tercih edilmektedir.