Canon Eos Rp

Bu sayfada Canon eos Rp aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da Kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Canon EOS Rp Teknik özellikleri

Kameranın adıCanon eos Rp
Çözünürlük26 mp
Sensör tipifull frame cmos
Max deklanşör hızı 1/4000
İSO hassasiyeti100-40000 (50-102400 genişler)
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı5 fps
Ekran3” – 1,04K – Dokunmatik- Dönebilir
Vizörelektronik- 2,36K
Netleme noktası sayısı?
Ebatlar133 x 85 x 70 mm
Ağırlık485 gr
Wifivar
Dahili Flaşyok
Pil250 çekime kadar
Duyuru tarihi14,05,2019
Segmentorta
EkstraCanon RF mount,

kontrast algılamalı af,

faz algılama af,

yüz algılama af,

mikrofon girişi,

Kulaklık Girişi,

usb 3,1 , mini hdmi,

bluetooth,

180 derece dönebilen ekran,

time lapse,

Canon Eos Rp Kısa İncelemesi

Canon Eos Rp , 2019 yılında Full Frame format orta seviye olarak görücüye çıkmış aynasız Fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 26 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 5 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 13,5 cm eninde 8,5 cm boyunda ve 7 cm kalınlığında olup 485 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 50 ile 102400 arasında değer alabilen iso performansıdır. Maalesef üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili sadece 250 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Ayrıca 2,36 K yüksek çözünürlükte harika elektronik bir vizöre de sahiptir.