Sony a6600

Bu sayfada Sony a6600  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Sony a6600 Teknik Özellikleri

Kameranın adısony a6600
Çözünürlük24 megapiksel
Sensör tipiApsc- 1.5x çarpanlı – Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn
İSO hassasiyeti100 – 32000  (102400 e genişler)
Video3840 x2160
Seri çekim hızı11 fps
Ekran3” – eğilebilir- 0,922K- dokunmatik
Vizörelektronik – 2,36 K
Netleme noktası sayısı425
Ebatlar120 x 67 x 69 mm
Ağırlık503 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil810 çekime kadar
Duyuru tarihi2019,08,28
Segmentorta
EkstraSony e mount,

kontrast algılamalı af,

faz algılamalı af,

180 derece dönen ekran, time lapse,

full hd 120 p video,

mikro hdmi, usb 2.0,

usb şarj,

hava şartlarına dayanıklı,

sensörden görüntü sabitlerme,

kulaklık girişi,

nfc

Sony ilce A6600 Kısa İncelemesi

Sony A6600 , 2019 yılında Crop Format orta seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Daha çok Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 11 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  922K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda belirli açılarda  dönebilmektedir. Yaklaşık 12 cm eninde 6,5 cm boyunda ve 7 cm kalınlığında olup 503 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 100 ile 102400 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 810 çekime kadar gitmektedir. Aynasızlar için düşünüldüğünde pil ömrü diğerlerini neredeyse 2 katıdır.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir.