Fujifilm X-PRO3

Bu sayfada Fujifilm X-PRO3 aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Fujifilm X-PRO3 Teknik Özellikleri

Kameranın adıFujifilm x-pro3
Çözünürlük26 mp
Sensör tipiAPS-C (1,5x çarpan) Cmos
Max deklanşör hızı1/8000 sn
İSO hassasiyeti160-12800 (80-51200)
Video4096×2160
Seri çekim hızı30 fps
Ekran3”- 1,62K- Eğimli- Dokunmatik
Vizöroptik + elektronik – 3,69 K
Netleme noktası sayısı425
Ebatlar141x83x46 mm
Ağırlık497 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil452 çekime kadar
Duyuru tarihi23,10,2019
SegmentOrta
Ekstrafujifilm x mount,

AA filtresi yok,

bluetooth,

USB 3.1,

yüz algılamalı af,

kontrast algılamalı af,

faz algılamalı af,

mikrofon girişi,

time lapse,

çevresel etmenlere karşı koruma,

çift kart yuvası

Fujifilm X-pro3 Kısa İncelemesi

Fuji X-pro3 , 2019 yılında  APSC format  orta seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel ve amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 26 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 30 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,62K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda dönebilmektedir. Yaklaşık 14 cm eninde 8,5 cm boyunda ve 4,5 cm kalınlığında olup sadece 497 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 80 ile 51200 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 452 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 4096 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Ayrıca 3,69 K yüksek çözünürlükte harika elektronik bir vizöre de sahiptir. Bu elektronik vizör aynı zamanda telemetreli optik bir vizör olarak da kullanılabilir.