Panasonic S1-H

Bu sayfada Panasonic Lumix DC S1-H  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Panasonic Lumix DC S1H Teknik Özellikleri

Kameranın adıPanasonic Lumix DC S1H
Çözünürlük24 megapiksel
Sensör tipiFull frame – Cmos
Max deklanşör hızı1/8000 sn
İSO hassasiyeti100-51200 (50-204800 genişler)
Video5952 x 3988
Seri çekim hızı9 fps
Ekran2330K -3,2” – dönebilir- dokunmatik
Vizörelektronik -5760 K
Netleme noktası sayısı225
Ebatlar151x 114 x 110 mm
Ağırlık1052 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil400 çekime kadar
Duyuru tarihi31.05.2019
Segmentileri
EkstraLeica L mount,

sensörden görüntü sabitleme,

kontrast algılamalı af,

yüz algılamalı af,

elektronik perde ile 1/16000 sn hız,

full hd 120 fps video,

usb 3.1 mini hdmi,

usb şarj,

bluetoth,

time lapse,

AA filtresi yok,

mikrofon girişi,

kulaklık girişi,

çevresel sızdırmazlık,

180 derece dönebilen ekran, çift kart yuvası,

üst bilgi ekranı,

1/320 sn flaş hızı

Panasonic S1H Kısa İnceleme

Panasonic S1-H, 2019 yılında Full Frame İleri seviye olarak görücüye çıkmıştır. Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir.  FULL FRAME 24 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 9 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır.  3,2  inch ekranı  2330K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, yukarı, aşağı ve sağa- sola da dönebilmektedir. Yaklaşık 15 cm eninde 11,5 cm boyunda ve 11 cm kalınlığında olup yaklaşık 1050 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü 50 ile 204800 arasında değer alabilen iso performansıdır. Pili 400 çekime kadar gitmektedir. Yüksek Çözünürlüklü Elektronik vizörü 5760 K çözünürlük sunmaktadır.  Ayrıca 5952 x 3988  yani  UHD – 6k kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Mikrofon ve kulaklık girişleri mevcuttur.  Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir. Leica ve Sigma’nın birlikte kullandığı L mount ağız yapısını Panasonic S1 H de kullanmaktadır. Elektronik perde ile 1/16 00 sn gibi yüksek hızlara ulaşabilmektedir.