Canon M6 m2

Bu sayfada Canon Eos M6 mark2 aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da Kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Canon m6 m2 Teknik özellikleri

Kameranın adıCanon eos m6 mark2
Çözünürlük33 mp
Sensör tipiCmos APS-C 1,6x crop
Max deklanşör hızı 1/4000 sn (elektronik perde ile 1/16000 sn)
İSO hassasiyeti100-25600 (51200’e yükselebilir)
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı14 fps
Ekran3” – 1,04K – Dönebilir- Dokunmatik
Vizöryok
Netleme noktası sayısı143
Ebatlar120 x 70 x 49 mm
Ağırlık408
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil305 çekime kadar
Duyuru tarihi29,08,2019
SegmentGiriş
EkstraCanon eos M mount,

faz algılamalı AF, yüz algılama af,

usb 2.0 , mini hdmi,

bluetooth,

180 derece dönebilen ekran, time lapse,

mikrofon girişi,

Canon M6 m2 Kısa İncelemesi

Canon Eos M6 m2 , 2019 yılında 1,6x çarpanlı APS-C format giriş seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılardan çok amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 33 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 14 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K  çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 12 cm eninde 7 cm boyunda ve 5 cm kalınlığında olup 408 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 100 ile 51200 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 305 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Mikrofon girişi sayesinde özellikle youtuber ‘ların ilgisini çekmektedir.