Fujifilm X-A5

Bu sayfada Fujifilm X-A5 aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Fujifilm X-A5 Teknik Özellikleri

Kameranın adıFujifilm   x-a5
Çözünürlük24 mp
Sensör tipiAPS-C (1,5x çarpan) Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn
İSO hassasiyeti200-12800 (100-51200)
Video3840×2160
Seri çekim hızı6 fps
Ekran3”- 1,04K- Eğilebilir- Dokunmatik
Vizöryok
Netleme noktası sayısı91
Ebatlar117x68x40 mm
Ağırlık362 gr
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil450 çekime kadar
Duyuru tarihi01,31,2018
Segmentgiriş
EkstraFujifilm X mount,

faz algılamalı af,

mikrofon girişi,

time lapse,

elektronik perde ile 1/32000sn hız

USB2.0, mini Hdmi,

Fujifilm X-A5 Kısa İncelemesi

Fuji X-A5 , 2018 yılında  APSC format  giriş seviyesi olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılardan çok amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 6 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 12 cm eninde 7 cm boyunda ve 4 cm kalınlığında olup sadece 362 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 100 ile 51200 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 450 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Elektronik ya da optik bir vizöre sahip değildir.