Olympus OM-D E-M5 m3

Bu sayfada Olympus OM-D E-M5 m3  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Olympus OM-D E-M5 mark3 Teknik Özellikleri

Kameranın adıOlympus OM-D E-M5 m3
Çözünürlük20 megapiksel
Sensör tipi17,4×13 mm -2x çarpanlı-M43-Cmos
Max deklanşör hızı1/8000 sn
İSO hassasiyeti200-25600 (64 e inebilir)
Video4096 x 2160
Seri çekim hızı30 fps
Ekran3” – 1040 K – Dönebilir – Dokunmatik
Vizörelektronik – 2360 K
Netleme noktası sayısı121
Ebatlar125 x 85 x 50 mm
Ağırlık414 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil210 çekimne kadar
Duyuru tarihi17.10.2019
Segmentorta
Ekstram43 mount,

sensörden görüntü sabitleme,

kontrast algılamalı af,

faz algılamalı af,

yüz algılamalı af,

elektronik perde ile 1/32000 sn hız, usb2,0 , mini HDMI,

Bluetooth,

time lapse,

mikrofon girişi,

çevresel koruma sistemi,

piksel kaydırma il 50 mp çözürlükte fotoğraf,

1/250 max flaş hızı,

Olympus OM-D E-M5 m3 Kısa İncelemesi

Olympus OM-D E-M5 mark3, 2019 yılında m43 format  orta seviyesi olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel ve Amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 20 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 30 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1040K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda dönebilmektedir. Yaklaşık 12,5 cm eninde 8,5 cm boyunda ve 5 cm kalınlığında olup yaklaşık 414 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 64 ile 25600 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 210 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 4096 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Mekanik olarak 1/8000 sn ve elektronik olarak 1/32 000 sn gibi hızlara ulaşabilmektedir.