Canon 850D

Bu sayfada Canon 850D DSLR fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da Kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Canon EOS 850D Teknik özellikleri

Kameranın adıCanon 850D – rebel t8i – kiss x10i
Çözünürlük24 mp
Sensör tipiCmos APS-C 1,6x crop
Max deklanşör hızı 1/4000
İSO hassasiyeti100-25600 (51200e yükselebilir)
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı7,5 fps
Ekran3” – 1,04K – dönebilir- dokunmatik
Vizörpentamiror optik
Netleme noktası sayısı45/45 çapraz tip
Ebatlar131*103*76 mm
Ağırlık515 gr
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil800 çekime kadar
Duyuru tarihi 12,04,2020
Segmentgiriş- üst
Ekstracanon ef mount,

kontrast algılama,

faz algılama,

yüz algılama af,

mikrofom girişi,

usb 2.0 , mini hdmi,

bluetooth,

180 derece dönebilen ekran,

Canon Eos  850D Kısa İncelemesi

Canon Eos-850D , 2020 yılında 1,6x çarpanlı APS-C format giriş seviye olarak görücüye çıkmış DSLR Fotoğraf makinesidir . Profesyonel ve amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 7,5 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K  çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 13 cm eninde 10 cm boyunda ve 7,5 cm kalınlığında olup 515 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 100 ile 51200 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 800 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir.