Fujifilm X-T30

Bu sayfada Fujifilm X-T30 aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Fujifilm X-T30 Teknik Özellikleri

Kameranın adıFujifilm X-T30
Çözünürlük26 mp
Sensör tipiAPS-C  (1,5x çarpan) BSI- Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn
İSO hassasiyeti160-12800 (20-51200)
Video4096×2160
Seri çekim hızı30 fps
Ekran3”- 1,04K- Eğilebilir- Dokunmatik
Vizörelektronik – 2,36K
Netleme noktası sayısı425
Ebatlar118x83x47 mm
Ağırlık383 gr
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil380 çekime kadar
Duyuru tarihi2019,02,14
Segmentorta
Ekstrafujifilm x mount,

AA filtresi yok,

Bluetooth,

yüz algılamalı af,

kontrast algılamalı af,

faz algılamalı af,

mikrofon girişi,

time lapse

Fujifilm X-T30 Kısa İncelemesi

Fuji X-T30 , 2019 yılında  APSC format  orta seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel ve amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 26 megapiksel çözünürlüklü BSI destekli Cmos algılayacısı ile 30 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 12 cm eninde 8,5 cm boyunda ve 5 cm kalınlığında olup sadece 383 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 20 ile 51200 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 380 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 4096 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Ayrıca 2,36 K yüksek çözünürlükte harika elektronik bir vizöre de sahiptir.