Sony a6100

Bu sayfada Sony a6100  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Sony a6100 Teknik Özellikleri

Kameranın adıSony ilce a6100
Çözünürlük24 megapiksel
Sensör tipiApsc- 1.5x çarpanlı – Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn
İSO hassasiyeti100 – 32000  (51200 e genişler)
Video3840 x2160
Seri çekim hızı11 fps
Ekran3” – eğilebilir- 922K-dokunmatik
Vizörelektronik – 1,44 K
Netleme noktası sayısı425
Ebatlar120 x 67 x 59 mm
Ağırlık396 gr
Wifievet
Dahili Flaşvar
Pil420 çekime kadar
Duyuru tarihi2019,08,28
Segmentgiriş- üst
EkstraSony e mount,

180 derece dönen ekran,

full hd 120 p video,

mikro hdmi, usb 2.0,

usb şarj,

nfc

Sony ilce A6100 Kısa İncelemesi

Sony A6100 , 2019 yılında Crop Format giriş seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel ve amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 11 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  922K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda belirli açılarda  dönebilmektedir. Yaklaşık 12 cm eninde 6,5 cm boyunda ve 6 cm kalınlığında olup 396 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 100 ile 51200 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 420 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir.