Nikon Z50

Bu sayfada Nikon Z50  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Nikon Z50 Teknik Özellikleri

Kameranın adıNikon Z50
Çözünürlük21 megapiksel
Sensör tipiApsc – 1.5 x krop- BSI -Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn
İSO hassasiyeti100-51200 (204800 genişler)
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı11 fps
Ekran3.2” -1040 K -eğilebilir- dokunmatik
Vizörelektronik –  2.36K
Netleme noktası sayısı209
Ebatlar127 x 94 x 60 mm
Ağırlık397 gr
Wifievet
Dahili Flaşvar
Pil320
Duyuru tarihi2020,01,07
Segmentgiriş – üst
EkstraNikon Z mount,

hava şartlarına dayanıklı, bluetooth,

mikrofon girişi,

kontrast agılamalı Af,

faz algılamalı Af,

yüz algılamalı Af,

time lapse,

180 derece açılır ekran,

full hd 120 fps video,

usb2,0, mini hdmi,

Nikon Z50 Kısa İncelemesi

Nikon Z50, 2020 yılında Crop format  giriş seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel ve amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 21 megapiksel çözünürlüklü BSI destekli Cmos algılayacısı ile 11 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3,2 inch ekranı  1040K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 12,5 cm eninde 9,5 cm boyunda ve 6 cm kalınlığında olup yaklaşık 397 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 100 ile 204 800 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 320 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir.