Sony a9 m2

Bu sayfada Sony a9 mark2  aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Sony a9 m2 Teknik Özellikleri

Kameranın adıSony a9 mark 2
Çözünürlük24 megapiksel
Sensör tipiFull frame – BSI Cmos
Max deklanşör hızı1/8000 sn
İSO hassasiyeti100-  51200 (50-204800 )
Video3841 x 2160
Seri çekim hızı20 fps
Ekran3”- eğilebilir-1,44K – dokunmatik
Vizörelektronik – 3,69K
Netleme noktası sayısı693
Ebatlar129x96x76
Ağırlık678 gr
Wifievet
Dahili Flaşyok
Pil690 çekime kadar
Duyuru tarihi2019,10,03
Segmentprof
EkstraSony e mount,

hava şartlarına dayanıklı,

bluetoth,

sensörden görüntü sabitleme,

faz algılamalı af,

nfc,

çift kart yuvası,

elektronik perde ile 1/32000sn hız,

full hd 120 fps video çekimi,

mikrofon girişi,

kulaklık girişi,

usb 3.1, mini hdmi,

usb şarj,

ethernet girişi,

Sony ilce a9m2 Kısa İncelemesi

Sony A9 m2 , 2019 yılında Full Frame format  profesyonel seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü BSI destekli Cmos algılayacısı ile 20 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1440K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda belirli açılarda  dönebilmektedir. Yaklaşık 13 cm eninde 9,5 cm boyunda ve  7,5 cm kalınlığında olup yaklaşık 678 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 50 ile 204 800 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 690 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Mekanikte 1/8000 sn ve ayrıca elektronik olarak da 1/32000 sn gibi yüksek perde hızlarına ulaşabilmektedir.