Fujifilm GFX 100

Bu sayfada Fujiiflm GFX 100 aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Fujifilm GFX 100 Teknik Özellikleri

Kameranın adıFujifilm GFX 100
Çözünürlük102 megapiksel
Sensör tipi44×33 mm orta fomat BSI-Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn — 1/16000 sn
İSO hassasiyeti100-12800 (50-102400 arttırılabilir)
Video4096 x 2160 video
Seri çekim hızı5fps
Ekran3,2” –  2,36K – Dokunmatik – Dönebilir
VizörElektronik – 5,76K
Netleme noktası sayısı425
Ebatlar156 x 144 x 75 mm
Ağırlık1320 gr
WifiVar
Dahili FlaşYok
Pil800 çekime kadar
Duyuru tarihi05,23,2019
SegmentPROF
EkstraFujifilm G mount,

Sensörden görüntü sabitleme,

Hava şartlarına dayanıklı,

Üst bilgi ekranı,

Mikrofon Girişi,

Kulaklık girişi,

Time Lapse,

Yüz Algılama AF,

Bluetooth,

2 kart girişi,

Kontrast algılamalı AF,

Faz Algılamalı Af,

USB 3.1, mini Hdmi,

Elektronik perde ile 1/16000 sn

Fujifilm GFX100 Kısa İncelemesi

Fuji GFX 100 , 2019 yılında  orta format olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 102 megapiksel çözünürlüklü BSI destekli Cmos algılayacısı ile 5 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3,2 inch ekranı  2,36K yüksek çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 15,5 cm eninde 14,5 cm boyunda ve 7,5 cm kalınlığında olup 1320 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 50 ile 102400 arasında değer alabilen iso performansıdır. Maalesef üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 800 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 4096 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Ayrıca 5,76 K yüksek çözünürlükte harika elektronik bir vizöre de sahiptir. Orta format olmasından dolayı profesyonel fotoğrafçılar tarafından tercih edilmektedir.