Canon EOS Ra

Bu sayfada Canon eos Ra aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da Kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Canon EOS Ra Teknik özellikleri

Kameranın adıCCanon eos Ra
Çözünürlük30 mp
Sensör tipifull frame CMOS sensör
Max deklanşör hızı 1/8000
İSO hassasiyeti100-40000 (50-102400 genişler)
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı8 fps
Ekran3,2” – 2,1K – Dokunmatik- dönebilir
Vizörelektronik- 3,7K
Netleme noktası sayısı?
Ebatlar136 x 98 x 84 mm
Ağırlık660 gr
Wifivar
Dahili Flaşyok
Pil370 çekime kadar
Duyuru tarihi05,11,2018
Segmentorta
EkstraCanon RF mount,

Kontrast algılama,

Faz algılama,

Yüz algılama af,

Mikrofon girişi,

Kulaklık Girişi,

usb 3,1 , mini hdmi,

Bluetooth,

180 derece dönebilen ekran,

Time lapse,

Değiştirilmiş kızıl ötesi filtre,

Netleme için 30x büyütme

Canon Eos Ra Kısa İncelemesi

Canon Eos-Ra , 2018 yılında Full Frame format orta seviye olarak görücüye çıkmış aynasız Fotoğraf makinesidir . Profesyonel kullanıcılara hitap etmektedir. 30 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 8 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3,2 inch ekranı  2,1K yüksek çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 13,5 cm eninde 10 cm boyunda ve 8,5 cm kalınlığında olup 660 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 50 ile 102400 arasında değer alabilen iso performansıdır. Maalesef üzerinde yerleşik bir flaş bulunmamaktadır. Pili 370 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Ayrıca 3,7 K yüksek çözünürlükte harika elektronik bir vizöre de sahiptir.