Canon M200

Bu sayfada Canon Eos M6 mark2 aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da Kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Canon M200 Teknik Özellikleri

Kameranın adıCanon m200
Çözünürlük24 mp
Sensör tipiCmos APS-C 1,6x crop
Max deklanşör hızı 1/4000
İSO hassasiyeti100-25600
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı6,1 fps
Ekran3” – 1,04K – dönebilir- dokunmatik
Vizöryok
Netleme noktası sayısı143
Ebatlar108 x 67 x 35 mm
Ağırlık299
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil315 çekime kadar
Duyuru tarihi19,09,2019
SegmentGiriş
EkstraCanon eos M mount,

kontrast algılama,

faz algılama,

yüz algılama af,

usb 2.0 , mini hdmi,

bluetooth,

180 derece dönebilen ekran,

Canon M200 Kısa İncelemesi

Canon Eos M200 , 2019 yılında 1,6x çarpanlı APS-C format giriş seviye olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 24 megapiksel çözünürlüklü cmos algılayacısı ile 6 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1,04K  çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda 180 derece dönebilmektedir. Yaklaşık 11 cm eninde 7 cm boyunda ve 3,5 cm kalınlığında olup sadece 299 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı diğer bir gücü ise 100 ile 25600 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 315 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir.