Olympus Pen E-PL10

Bu sayfada Olympus Pen E-PL10   aynasız fotoğraf makinesinin teknik özelliklerini tablo şeklinde ve daha sonrasında da kısa inceleme yazısını bulabilirsiniz. Daha fazla fotoğraf makinesi için yukarıdaki menülerden faydalanabilirsiniz.

Olympus Pen E-PL10  Teknik Özellikleri

Kameranın adıOlympus Pen E-PL10
Çözünürlük16 megapiksel
Sensör tipi17,4×13 mm -2x çarpanlı-M43-Cmos
Max deklanşör hızı1/4000 sn
İSO hassasiyeti100-25600
Video3840 x 2160
Seri çekim hızı14,4 fps
Ekran3” – 1036 K – Dönebilir – Dokunmatik
Vizöryok
Netleme noktası sayısı121
Ebatlar117 x 68 x 39 mm
Ağırlık380 gr
Wifievet
Dahili Flaşevet
Pil350 çekime kadar
Duyuru tarihi17.10.2019
Segmentgiriş
Ekstram43 mount,

Sensörden görüntü sabitleme,

kontrast algılamalı af,

yüz algılamalı af,

elektronik perde ile 1/16000 sn hız,

usb2,0 , mini HDMI,

Bluetooth,

time lapse

Olympus Pen E-PL10 Kısa İncelemesi

Olympus Pen E-PL10, 2019 yılında m43 format  giriş seviyesi olarak görücüye çıkmış aynasız fotoğraf makinesidir . Amatör kullanıcılara hitap etmektedir. 16 megapiksel çözünürlüklü Cmos algılayacısı ile 14 kare tam çözünürlüklü çekime ulaşmaktadır. 3 inch ekranı  1036K çözünürlük sunmaktadır. Dokunmatik olan bu ekran, aynı zamanda dönebilmektedir. Yaklaşık 11,5 cm eninde 7 cm boyunda ve 4 cm kalınlığında olup yaklaşık 380 gr ağırlığındadır. Az ışığa karşı gücü ise 100 ile 25600 arasında değer alabilen iso performansıdır. Üzerinde yerleşik bir de flaş bulunmaktadır. Pili 350 çekime kadar gitmektedir.  Ayrıca 3840 x 2160 çözünürlükte yani  4K kalitede video çekebilme yeteneğine sahiptir. Zamanının teknolojisi wifi mucizesine de sahiptir.  Wifi ile cep telefonlarından uzaktan bağıntı ile kumanda edilebilir. Mekanik olarak 1/4000 sn ve elektronik olarak 1/16 000 sn gibi hızlara ulaşabilmektedir.